tavanePRO

tavane extensibile

Un aspect modern si inovator pentru locuinta sau biroul dumneavoastra

clienti multumiti
proiecte finalizate
ani de experienta

serviciile noastre

combinatia perfecta

Echipa noastră vă pune la dispoziție soluții profesionale personalizate, eficiente, unice și atractive, reprezentând raportul ideal dintre prețul practicat si calitatea oferită. Ne reprezintă combinația perfecta dintre tehnologia utilizată, controlul calității in cele mai mici detalii precum si flexibilitatea in identificarea si aplicarea soluțiilor pentru fiecare proiect in care ne implicam, în funcție de nevoile și specificațiile fiecărui client.

tavanepro

Tavanele noastre pot fi instalate rapid in mai putin de o zi, uneori chiar si in doar cateva ore

specificatii

caracteristici & solutii

instalare rapida

in timpul instalării, nu se face murdărie si nu rămân resturi inestetice.

usor de intretinut

sunt ușor de curățat si nu sunt afectate de umezeala sau de coroziune

eficient energetic

Golul de aer dintre plafonul extensibil poate asigura o izolație suplimentara.

ce oferim

Consultație personalizată

Consultații detaliate gratuite pentru a înțelege nevoile clienților noștri, oferind soluții optime si venind in întâmpinarea acestora cu idei personalizate de design pretabile spațiului ce urmează a fi amenajat.

Montaj profesional

Odată agreate grafica, materialul si cromatica, specialiștii noștri asigură livrarea din stoc si cel mai înalt nivel de profesionalism in montaj, reușind sa realizeze lucrări de anvergură intr-un timp optim si la cele mai exigente standarde ce calitate.

Design si grafica

Lucram îndeaproape cu arhitecții/proiectanții/inginerii beneficiarului pentru a crea vizualizări 3D folosind un software si imprimante speciale, realizând produsul finit in propria noastră fabrică. Aceasta ajută clienții să verifice încadrarea noului tavan extensibil în spațiul dorit. Totodată, specialiștii noștri in lumini pot implementa o întreagă gamă de soluții de grafică si cromatică pentru cele mai exigente solicitări.

Intervenții post montare

Soluțiile oferite sunt purtătoare de garanții extinse, compania noastră asigurând totodată intervenții prompte de service la toate lucrările efectuate. Punem la dispoziția beneficiarului final o gama larga de servicii personalizate ce pot fi implementate ulterior la cele mai avantajoase prețuri.

brandul nostru

Compania noastră va pune la dispoziție o tehnologie moderna, care permite renovarea, amenajarea sau modernizarea unui spațiu la nivelul plafonului, in timp record, fără inconvenientele inestetice si de lunga durata ale unei amenajări specifice unui șantier clasic.

caracteristicile produselor noastre

Tavanele noastre se montează pe un profil perimetral din PVC sau Aluminiu la o distanta de minim 4cm fata de plafonul pre-existent, cu mențiunea ca se poate cobori la orice distanta se dorește in proiect, putând fi incorporate orice sisteme de iluminare, ventilație sau climatizare prin soluțiile personalizate de fixare/susținere puse la dispoziție de noi: carcase speciale din PVC sau Aluminiu care integrează orice corp de iluminat, grile ventilație, sistem climatizare, la nivelul tavanului extensibil.

Soluția oferita de noi consta intr-un produs certificat, care garantează un raport optim preț – calitate, prin comparație cu alte soluții de amenajare si prezinta următoarele caracteristici:

Tavanele extensibile sunt confecționate dintr-o membrana elastica din PVC, foarte rezistenta si fiabila. Totodată, tavanele extensibile sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de iluminare, soluții de ventilație sau alarme.

Tavanele montate de noi va oferă garanția unui finisaj neted, uniform, executate profesional si fără urme de îmbinare. Opțiunile pentru culoare, textura si design sunt nelimitate. Toate loviturile, fisurile si imperfecțiunile vechiului tavan pot fi astfel eliminate rapid si eficient.

Tavanele extensibile oferite de noi vin cu o garanție de 10 ani. Ele sunt ușor de curățat si nu sunt afectate de umezeala sau de coroziune. Nu fac condens si nu reacționează negativ la detergenți sau alți agenți chimici. Un tavan extensibil nu se va crăpa sau decoji, așa cum se întâmpla cu tavanele obișnuite. Tavanul extensibil nu se încarcă de praf și nu necesită revopsire.

Fiind ușor de instalat, in interval de câteva ore, se elimina multe operațiuni necesare in cazul altor tipuri de tavane, precum aplicarea de chituri, amorse si mai multe straturi de vopsea sau var. In plus, in timpul instalării, nu se face murdărie si nu rămân resturi inestetice.

Unul dintre aspectele cele mai interesante ale unui tavan extensibil este ca puteți imprima pe el orice design doriți, permitandu-va sa creați un adevărat element de atracție pentru locuința sau sediul dvs. Sunt instituții care își doresc un tavan unic, pe care sa fie imprimata marca lor sau clienți care doresc un tavan cu imprimeu special pentru living sau camera copilului. Site-ul nostru oferă câteva modele alese de clienți persoane fizice sau juridice pentru a personaliza spațiul respectiv.

Datorita materialului special din care este produsa aceasta membrana tavanele extensibile nu condensează si nu corodează. Fiind ușor de curățat, sunt recomandate si pentru instituțiile medicale sau de învățământ care necesita un mediu sigur.

Golul de aer dintre plafonul extensibil si cel turnat poate asigura o izolație suplimentara. Acest lucru poate fi amplificat prin folosirea unor soluții de izolare fonica.

Acest tip de tavan este îmbinat de pereți prin rame de aluminiu sau plastic, ceea ce îl face ușor de înlocuit daca se dorește schimbarea designului sau a culorii folosite anterior.

Plafoanele extensibile sunt produse din folii de PVC si sunt definite ca plafoane sigure in caz de incendii. Ele sunt impermeabile, protejând camerele împotriva riscurilor de scurgere si inundații.

tavanepro

cele mai exigente standarde de calitate atât a serviciilor cat și a materialelor folosite

Tipuri de tavane extensibile oferite

Tavanele extensibile lucioase sunt capabile să modifice vizual spațiul, mărind volumul încăperii și cel al înălțimii tavanului datorită capacității de a crea o suprafață reflexivă cu efect de oglindă, completând spațiul cu lumină.

Membrana translucidă oferă posibilități nelimitate de design prin gama variată de culori și modele de profile care permit adaptarea montării la orice formă, suprafață, situație sau spațiu: orizontală, rotundă, înclinată, modulară, 3D.

Tavanele extensibile mate reprezintă o replica perfecta a tavanului tradițional din ghips carton, imitând atât aspectul cat si textura acestuia, dar fără efectul de oglinda al tavanelor lucioase.

Imaginea poate fi imprimată pe întreaga suprafață a tavanului sau doar pe o porțiune în funcție de grafica aleasă de client. Catalogul nostru cuprinde o gamă largă de imagini potrivite pentru tavane, însă clientul poate alege și o imagine proprie.

În ultimii ani există o tendință pentru crearea unui interior cât mai exclusiv, fiecare detaliu este creat după dorința clientului. Putem realiza interioare fascinante cu ajutorul celor mai noi tehnologii de imprimare. Si iluminare in cromatica adecvata.

Tavanele extensibile 3D cu dimensiuni reale sunt mai complexe atât în producție cât și în montaj, generând un efect vizual de mare impact. Putem realiza carcase sub forma următoarelor modele: valuri, cercuri, picături, arcuri, conuri, pâlnie, boltă, suprapunere, flori, cuburi si altele.

Ciprian Vulcanescu

General Manager

Contact

Social Networks

Razvan Vulcanescu

Manager Dezvoltare

Contact

Social Networks

Created by Smart WebDesign