tavanePRO

tavane extensibile

Un aspect modern si inovator pentru locuinta sau biroul dumneavoastra

clienti multumiti
proiecte finalizate
ani de experienta

idei unice

TAVANE PRO este o companie prezentă pe piața din Romania de aproape 7 ani, care si-a propus sa introducă o nouă perspectivă asupra remodelării designului interior, implementând la prețuri accesibile soluții de amenajare întâlnite in cele mai luxoase locații.

Clientii nostri

Livingul meu arata foarte bine. M-a impresionat faptul ca se monteaza foarte usor si rapid.
man, coffee, outdoors-3803551.jpg
Sergiu Mancas
Asistent
Am vazut intr-un restaurant acest tip de tavan si mi-a placut foarte mult. Am luat decizia sa-mi fac si eu acasa si nu regret.
Gabriela Zaharia
Contabil

haide sa incepem

Echipa noastră vă pune la dispoziție soluții profesionale personalizate, eficiente, unice și atractive, reprezentând raportul ideal dintre prețul practicat si calitatea oferită.

cine suntem

facem lucruri minunate sa se intample

Suntem o echipă complexă, cu expertiză si experiență vastă, dobândita in activitatea de amenajare interioara atât in țară cat si in străinătate si punem la dispoziția tuturor clienților, tavanele noastre extensibile ce deschid posibilități de proiectare nelimitate pentru spații rezidențiale și comerciale, oferind soluții de interioare moderne și elegante, cu imprimeuri personalizate și modele 3D cu texturi personalizate si iluminare in cromatica adaptiva.

eficienta energetica

secretul nostru

ceea ce ne deosebeste

In cei 7 ani de activitate am reușit sa deservim un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii pentru care am executat lucrări complexe in spatii rezidențiale, hoteluri, cazinouri, restaurante, clinici medicale, etc., având o capacitate extinsă de a implementa eficient proiecte de anvergură.

Prin soluțiile noastre de top îndeplinim cele mai exigente standarde de calitate atât a serviciilor cat și a materialelor folosite, fiind inclusiv unic distribuitor si implementator autorizat a tavanelor extensibile din gama de lux marca TEQTUM GMBH din Germania, producătorul numărul 1 pe piață din Europa.

arata minunat

Compania noastră va pune la dispoziție o tehnologie moderna, care permite renovarea, amenajarea sau modernizarea unui spațiu la nivelul plafonului, in timp record, fără inconvenientele inestetice si de lunga durata ale unei amenajări specifice unui șantier clasic.

Ciprian Vulcanescu

General Manager

Contact

Social Networks

Razvan Vulcanescu

Manager Dezvoltare

Contact

Social Networks

Created by Smart WebDesign